Εκπαιδευτικό πρόγραμμα  "Sensory Culture and Occupational Path" στη Suceava της Ρουμανίας

Το Training  Course             "Sensory Culture and Occupational Path" υλοποιήθηκε από τις 10 έως τις 20 Οκτωβρίου του 2016 στο Voronet-Suceava της Ρουμανίας.

Συμμετείχαν νέοι από 14 χώρες: Ρουμανία, Ελλάδα, Πολωνία, Ιταλία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Τυνησία, Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Αλβανία, Λιθουανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Όλοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος ήταν Σύμβουλοι Νέων ( Youth Workers) . Κύριος στόχος αυτού του έργου ήταν οι συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τρόπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους νέους να αναπτύξουν τον πολυαισθητηριακή προσέγγιση διδασκαλίας τους και να τους καθοδηγήσουν στην επαγγελματική πορεία τους.

 

Κατά τη διάρκεια του κύκλου κατάρτισης, υλοποιήθηκαν δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης που βοηθήσαν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν περισσότερο τη σημασία της χρήσης πολλών αισθήσεων.

 

Μέσα σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα Erasmus+ KA1, οι συμμετέχοντες αντιμετώπισαν πολλές προκλήσεις, ενώ έκαναν ασκήσεις μη τυπικής μάθησης που τους ευαισθητοποιήσαν σχετικά με τη χρήση των εργαλείων πολλαπλών αισθήσεων.

Καθημερινά οι συμμετέχοντες ανακάλυπταν συναφείς μαθησιακές προσεγγίσεις για τις συνδέσεις μεταξύ των βασικών αισθήσεων. Για περισσότερες  λεπτομέρειες σχετικά με το Training Course  κάνετε κλικ εδώ

 

ERASMUS+ 

 

 

This project was co-funded by European Union, the Erasmus+ Program