Ιoannina Lake Festival | Το Φεστιβάλ που ήρθε για να μείνει

Το Ioannina Lake Festival ήρθε την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων και πρόσφερε μία μαγευτική μουσική εμπειρία. Το Κέντρο Νέων Ηπείρου, με την υποστήριξη του Ioanninabars.gr, ύστερα από την πρότερη επιτυχία του ColourBoom, διοργάνωσε το – εμπλουτισμένο με μία επιπλέον ημέρα και με διαφορετικό τίτλο, Ιoannina Lake Festival.

 

Σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς, προσκλήθηκαν άτομα κάθε ηλικίας, διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σε ένα μοναδικό πάρτι. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Ιουνίου το Ioannina Lake Festival άνοιξε τις πύλες του στο κόσμο με το #LakeMyDay. Καλλιτέχνες της Rock και Reggae μουσικής σκηνής, όπως οι LOCOMONDO, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και οι Folk N Roll, καθώς και οι Μοjave Sky και ο Βαγγέλης Κοσίνας ξεσήκωσαν το επικό stage του Ioannina Lake Festival προσθέτωντας την δική τους πινελιά, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

 

Το Σάββατο 22 Ιουνίου επέστρεψε το αγαπημένο σε όλους #ColourBoom: ένα τεράστιο πάρτι χρωμάτων, με καλλιτέχνες της Pop και Ραπ μουσικής, όπως η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Ματίνα Ζάρα, ο Mike, Violetta Torianyk καθώς και οι DJ ΝIGMA και Χάρης Τσίτος. Μόλις δώθηκε το σύνθημα ο ουρανός και τα πρόσωπα όλων όσων ήταν εκεί γέμισαν με χρώματα με αποτέλεσμα να δημιουρηθεί μία απίστευτη ατμόσφαιρα χαράς και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Κατά τη διάρκεια του διήμερου υπήρξαν και πολλές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες που κράτησαν ψηλά το παλμό του Φεστιβάλ. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά παρουσιαστές της Δεύτερης μέρας που ήταν ο Μίλτος Γήτας και η Σέβη Ευθυμίου.

 

Για άλλη μία φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτους τους ανθρώπους, που μας αγκάλιασαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και που μας δίνουν τη δύναμη, το κίνητρο και την ενέργεια ώστε να  οργανώσουμε ξανά το επόμενο Ioannina Lake Festival , ακόμη πιο λαμπερό και σαφώς πιο χρωματιστό!

 

Μέγας χορηγός: Εκπαιδευτήρια Γένεσις

 

Χορηγοί:

Άνεμος, Hell, Dust & Cream, ΚΔΑΠ Mαγική Αυλή, LOUX – ΛΟΥΞ, Codex, Φροντιστήρια Σμπόνια, Doctor Refill, SAZ City Life Hotel ,Hotel Olympic, Σκαλωσίες Δάμος, Epirusgate Paintball Master Park, Ioannina, Vision of Sound, Ι.Ε.Κ. Δέλτα 360, Μπουκιά Μπουκιά, Βιολογικό Φροντιστήριο, Ζοίνος Winery, kiss fm, Πάρκο Ναυτικού Ομίλoυ., Poco Loco Summer, Ρακή & Roll, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ αεβε, Τσιπουράδικο Η Δωδώνη, Ραδιο Ρωμαίος, Cofee Epirus, Φροντιστήριο Περί Επιστημών, Πωγώνι Αρχοντοχωριά, Line Tatoo, Ionnina Radio DeeJay, Students Card, VIP Classic Magazine.