2ο Global Bubble Parade Ιωάννινα | Ημέρα χαράς και διασκέδασης

Την Κυριακή του Αγίου Πνεύματος το κέντρο Νέων Ηπείρου σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Γένεσις διοργάνωσαν το « 2o Global Bubble Parade» μια μικρή γιορτή χαράς στην κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων. Το Global Bubble Parade είναι ένα διεθνές κίνημα που προωθεί την χαρά και προσπαθεί να φέρει την κοινωνία πιο κοντά.

 

Συμμετέχουν 86 πόλεις από 52 χώρες του κόσμου. Μέσα από αυτήν την εκδήλωση τα άτομα μοιράζονται την πεποίθηση ότι ευτυχία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Η δράση ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων με μουσική, χορό, διαδραστικά και αθλητικά παιχνίδια, γελωτοθεραπεία, ανιματέρς ,κεράσματα από Γιαννώτικες εταιρίες και πολλές εκπλήξεις.

 

Αργότερα με πολύ κέφι και χαρά ξεκίνησε η παρέλαση Σαπουνόφουσκας με κατεύθυνση την πλατεία Μαβίλη, όπου και πραγματοποιήθηκε η μουσική συναυλία από το συγκρότημα BAHALOWS. Ένα ήταν το μήνυμα: Nα φυσήξουμε χιλιάδες σαπουνόφουσκες, με σκοπό να εξαπλώσουμε την θετική μας ενέργεια και χαρά στην τοπική κοινωνία!

 

Τέλος, αξίζει ένα Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να στηθεί και φέτος το το 2ο Global Bubble Parade Ιωάννινα και κυρίως τους διοργανωτές, το κέντρο Νέων Ηπείρου και τα Εκπαιδευτήρια Γένεσις. 

Μεγάλοι χορηγοί:

Κοτόπουλα Πίνδος

Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος

Περιφέρεια Ηπείρου

Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου

Υποστηρικτές:

Hotel Olympic

Πρόβα Live

Παπαμάνος

Tolis Motors s.a.

Πάρκο Ναυτικού Ομίλου

BSS Security Services

Trip Bar by Poco Loco

Παιχνίδια Λαμπρίδης

Χορηγοί επικοινωνίας:

Ήπειρος TV

ΙΩΑΝΝΙΝΑ TV

BHMA

ioanninabars.gr

Kiss fm

Radio Dee Jay

Giga FM

ΗΧΩ

Hit FM

Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Students Card

 

Vip Classic Magazine