Συνάντηση συνεργασίας στην Ολλανδία από 8 έως 10 Απριλίου, 2013

Participants of the event (from left) Tomas Tsikos Cermeli, Lobke Boerefijn, Dace Zaime and Younes el Mghari
Participants of the event (from left) Tomas Tsikos Cermeli, Lobke Boerefijn, Dace Zaime and Younes el Mghari

Εκπρόσωποι του Κέντρο Νέων Ηπείρου, επισκέφθηκαν τον οργανισμό νεολαίας Stichting jeugd en jongerenwerk midden -Holland στην Ολλανδία, κοντά στο Ρότερνταμ για να συζητήσουν τις επιλογές συνεργασίας στον τομέα της νεολαίας. Εκπρόσωποι της ολλανδικής οργάνωσης Stichting jeugd en jongerenwerk midden -Hollandwere συζήτησαν για πιθανή συνεργασία με το Κέντρο Νέων Ηπείρου, προκειμένου να δημιουργήσουν μια δράση για τη νεολαία και για την υποστήριξη των νέων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν διάφορα κέντρα νεολαίας στα χωριά Bergschenhoek, Delfgauw, Nootdorp και Pijnacker κοντά στο Ρότερνταμ και εργάστηκαν για τη δημιουργία μίας ανταλλαγής νέων. Το αποτέλεσμα ήταν επιτυχής και δημιουργήθηκε μια ιδέα σχεδίου. Επίσης  οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να  ανταλλάξουν εμπειρίες μεταξύ τους σχετικά με την εργασία των νέων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

«Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.»